Béda antarané révisi "722"

11 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:722
c (bot Menambah: fy:722; cosmetic changes)
c (bot Menambah: tk:722)
[[sw:722]]
[[th:พ.ศ. 1265]]
[[tk:722]]
[[tr:722]]
[[tt:722]]
14.915

besutan