Béda antarané révisi "584"

11 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:584
c (bot Menambah: fy:584; cosmetic changes)
c (bot Menambah: tk:584)
[[sw:584]]
[[th:พ.ศ. 1127]]
[[tk:584]]
[[tr:584]]
[[tt:584]]
3.898

besutan