Banyumas: Béda antarané révisi

50 bèt wis ditambahake ,  16 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
Banyumas kuwe jeneng kota (cilik) nang Kabupaten Banyumas. Ganu kota kiye ialahdadi ibukota Kabupaten Banyumas ning dong taun 1935 ibokotaibukota Kabupaten dipindah ming kota [[Purwokerto]] merga saben taun kebanjiran.
 
Sisa-sisa kota Banyumas sebagaidadi ibukota Kabupaten esih keton banget utamane angger ndeleng bangunan-bangunan nang komplek Kawedanan, uga bangunan-bangunan kurakuna sing dibangun nganggo gaya [[Arsitektur]] landa. Siki kota kiye cokan diarani kota tuwa Banyumas utawa kota pensiunan.
 
==Mangga Deleng Juga==
 
{{Rintisan}}
 
[[Category:Kabupaten Banyumas]]