Banyumas: Béda antarané révisi

15 bèt wis ditambahake ,  16 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
== Prakata ==
Banyumas kuwe jeneng kota (cilik) nang Kabupaten Banyumas. Ganu kota kiye dadi ibukota Kabupaten Banyumas ning dong taun 1935 ibukota Kabupaten dipindah ming kota [[Purwokerto]] merga saben taun kebanjiran.
 
Sisa-sisa kota Banyumas dadi ibukota Kabupaten esih keton banget utamane angger ndeleng bangunan-bangunan nang komplek Kawedanan, uga bangunan-bangunan kuna sing dibangun nganggo gaya [[Arsitektur]] landa. Siki kota kiye cokan diarani kota tuwa Banyumas utawa kota pensiunan.
 
== Mangga Deleng JugaUga ==
*[[Rumah Sakit Umum Banyumas]]