Béda antarané révisi "606"

11 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:606
c (bot Menambah: br:606; cosmetic changes)
c (bot Menambah: tk:606)
[[sw:606]]
[[th:พ.ศ. 1149]]
[[tk:606]]
[[tr:606]]
[[uk:606]]
3.898

besutan