Béda antarané révisi "628"

11 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:628
c (bot Menambah: fy:628; cosmetic changes)
c (bot Menambah: tk:628)
[[sw:628]]
[[th:พ.ศ. 1171]]
[[tk:628]]
[[tr:628]]
[[uk:628]]
3.898

besutan