Béda antarané révisi "679"

11 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:679
c (bot Menambah: fy:679)
c (bot Menambah: tk:679)
[[sw:679]]
[[th:พ.ศ. 1222]]
[[tk:679]]
[[tr:679]]
[[tt:679]]
14.915

besutan