Béda antarané révisi "628"

11 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: br:628
c (bot Menambah: tk:628)
c (bot Menambah: br:628)
[[bn:৬২৮]]
[[bpy:মারি ৬২৮]]
[[br:628]]
[[bs:628]]
[[ca:628]]
14.915

besutan