Béda antarané révisi "1314"

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1314
c (bot Mengubah: hi:१३१४; cosmetic changes)
c (bot Menambah: tk:1314)
[[tg:1314]]
[[th:พ.ศ. 1857]]
[[tk:1314]]
[[tl:1314]]
[[tr:1314]]
3.898

besutan