Béda antarané révisi "1334"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1334
c (bot Mengubah: hi:१३३४; cosmetic changes)
c (bot Menambah: tk:1334)
[[sw:1334]]
[[th:พ.ศ. 1877]]
[[tk:1334]]
[[tl:1334]]
[[tr:1334]]
3.898

besutan