Béda antarané révisi "1347"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1347
c (bot Mengubah: hi:१३४७; cosmetic changes)
c (bot Menambah: tk:1347)
[[sw:1347]]
[[th:พ.ศ. 1890]]
[[tk:1347]]
[[tl:1347]]
[[tr:1347]]
3.898

besutan