Béda antarané révisi "1358"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1358
c (bot Mengubah: hi:१३५८; cosmetic changes)
c (bot Menambah: tk:1358)
[[sw:1358]]
[[th:พ.ศ. 1901]]
[[tk:1358]]
[[tl:1358]]
[[tr:1358]]
3.898

besutan