Béda antarané révisi "1435"

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1435
c (bot Menambah: sah:1435)
c (bot Menambah: tk:1435)
[[sw:1435]]
[[th:พ.ศ. 1978]]
[[tk:1435]]
[[tl:1435]]
[[tr:1435]]
14.915

besutan