Béda antarané révisi "1439"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1439
c (bot Menambah: sah:1439)
c (bot Menambah: tk:1439)
[[sw:1439]]
[[th:พ.ศ. 1982]]
[[tk:1439]]
[[tl:1439]]
[[tr:1439]]
14.915

besutan