Béda antarané révisi "1688"

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1688
c (bot Menambah: sah:1688; cosmetic changes)
c (bot Menambah: tk:1688)
[[sw:1688]]
[[th:พ.ศ. 2231]]
[[tk:1688]]
[[tl:1688]]
[[tr:1688]]
14.915

besutan