Béda antarané révisi "1687"

12 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1687
c (bot Menambah: sah:1687; cosmetic changes)
c (bot Menambah: tk:1687)
[[ta:1687]]
[[th:พ.ศ. 2230]]
[[tk:1687]]
[[tl:1687]]
[[tr:1687]]
14.915

besutan