Béda antarané révisi "1585"

12 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1585
c (bot Mengubah: hi:१५८५; cosmetic changes)
c (bot Menambah: tk:1585)
[[sw:1585]]
[[th:พ.ศ. 2128]]
[[tk:1585]]
[[tl:1585]]
[[tr:1585]]
14.915

besutan