Béda antarané révisi "1569"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1569
c (bot Mengubah: hi:१५६९; cosmetic changes)
c (bot Menambah: tk:1569)
[[sw:1569]]
[[th:พ.ศ. 2112]]
[[tk:1569]]
[[tl:1569]]
[[tr:1569]]
3.898

besutan