Béda antarané révisi "1571"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1571
c (bot Mengubah: hi:१५७१; cosmetic changes)
c (bot Menambah: tk:1571)
[[te:1571]]
[[th:พ.ศ. 2114]]
[[tk:1571]]
[[tl:1571]]
[[tr:1571]]
3.898

besutan