Béda antarané révisi "1730"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1730
c (bot Menambah: sah:1730)
c (bot Menambah: tk:1730)
[[sw:1730]]
[[th:พ.ศ. 2273]]
[[tk:1730]]
[[tl:1730]]
[[tr:1730]]
3.898

besutan