Béda antarané révisi "1797"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1797
c (bot Menambah: sah:1797)
c (bot Menambah: tk:1797)
[[te:1797]]
[[th:พ.ศ. 2340]]
[[tk:1797]]
[[tl:1797]]
[[tr:1797]]
3.898

besutan