Béda antarané révisi "1786"

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1786
c (bot Menambah: sah:1786)
c (bot Menambah: tk:1786)
[[sw:1786]]
[[th:พ.ศ. 2329]]
[[tk:1786]]
[[tl:1786]]
[[tr:1786]]
3.898

besutan