Béda antarané révisi "1791"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1791
c (bot Menambah: sah:1791)
c (bot Menambah: tk:1791)
[[sw:1791]]
[[th:พ.ศ. 2334]]
[[tk:1791]]
[[tl:1791]]
[[tr:1791]]
3.898

besutan