Béda antarané révisi "1863"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1863
c (bot Menambah: sah:1863)
c (bot Menambah: tk:1863)
[[te:1863]]
[[th:พ.ศ. 2406]]
[[tk:1863]]
[[tl:1863]]
[[tr:1863]]
3.898

besutan