Béda antarané révisi "1876"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1876
c (bot Menambah: arz:1876)
c (bot Menambah: tk:1876)
[[te:1876]]
[[th:พ.ศ. 2419]]
[[tk:1876]]
[[tl:1876]]
[[tr:1876]]
3.898

besutan