Béda antarané révisi "1878"

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1878
c (bot Menambah: sah:1878)
c (bot Menambah: tk:1878)
[[te:1878]]
[[th:พ.ศ. 2421]]
[[tk:1878]]
[[tl:1878]]
[[tr:1878]]
3.898

besutan