Béda antarané révisi "1845"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1845
c (bot Menambah: sah:1845)
c (bot Menambah: tk:1845)
[[te:1845]]
[[th:พ.ศ. 2388]]
[[tk:1845]]
[[tl:1845]]
[[tr:1845]]
3.898

besutan