Béda antarané révisi "1892"

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: tk:1892
c (bot Menambah: gv:1892)
c (bot Menambah: tk:1892)
[[te:1892]]
[[th:พ.ศ. 2435]]
[[tk:1892]]
[[tl:1892]]
[[tr:1892]]
3.898

besutan