Béda antarané révisi "124"

11 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: it:124
c (bot Membuang: it:124; kosmetik perubahan)
c (bot Menambah: it:124)
[[id:124]]
[[io:124]]
[[it:124]]
[[ja:124年]]
[[jv:124]]
2.211

besutan