152: Béda antarané révisi

11 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: it:152
c (bot Membuang: it:152; kosmetik perubahan)
c (bot Menambah: it:152)
[[id:152]]
[[io:152]]
[[it:152]]
[[ja:152年]]
[[jv:152]]
2.211

besutan