Béda antarané révisi "150"

11 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: fy:150
c (bot Menambah: gan:150年; kosmetik perubahan)
c (bot Menambah: fy:150)
[[fr:150]]
[[fur:150]]
[[fy:150]]
[[gan:150年]]
[[gd:150]]
14.915

besutan