Béda antarané révisi "Museum"

7 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: fy:Museum; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: gd:Taigh-tasgaidh)
c (bot Menambah: fy:Museum; kosmetik perubahan)
Museum kuwe gedhung/bangunan kanggo nyimpen patilasan utawa barang kang ngandhut [[Sejarah|sejarah]]. Ing jaman saiki, akeh uga museum kang nyimpen barang-barang kontemporer, ora mung sing kuna banget.
 
[[category:Museum]]
[[categoryKategori:ArkeologiMuseum]]
[[Kategori:Arkeologi]]
 
[[af:Museum]]
[[fi:Museo]]
[[fr:Musée]]
[[categoryfy:Museum]]
[[gd:Taigh-tasgaidh]]
[[gl:Museo]]
6.823

besutan