Béda antarané révisi "596"

11 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: br:596
c (bot Menambah: tk:596)
c (bot Menambah: br:596)
[[bn:৫৯৬]]
[[bpy:মারি ৫৯৬]]
[[br:596]]
[[bs:596]]
[[ca:596]]
14.915

besutan