Béda antarané révisi "Buddha"

193 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
(tipo)
 
Ana uga sing ngarani buddha kuwe artine kahanan (keadaan) tingkatan kesadaran manungsa, dudu agama. Manungsa sewise nglakoni lelaku, akhire tekan nang kahanan "pencerahan" sempurna. Angger wong wis tekan tingkatan kiye, wong/manungsa mau disebut wis dadi buddha. Dadi buddha kuwe mung istilah. Agamane apa bae, angger wis tekan "pencerahan" sempurna, dadi buddha.
 
----
 
----
--[[Astamiwa:Kontribusi pengguna/125.163.251.80|125.163.251.80]] 03:58, 18 Juni 2009 (UTC)--[[Astamiwa:Kontribusi pengguna/125.163.251.80|125.163.251.80]] 03:58, 18 Juni 2009 (UTC)
 
== Sejarah ==
Naraguna anonim