Béda antarané révisi "584"

11 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: br:584
c (bot Menambah: gan:584年)
c (bot Menambah: br:584)
[[bn:৫৮৪]]
[[bpy:মারি ৫৮৪]]
[[br:584]]
[[bs:584]]
[[ca:584]]
14.915

besutan