Béda antarané révisi "1982"

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1982
c (bot Menambah: bcl:1982)
c (bot Menambah: war:1982)
[[vo:1982]]
[[wa:1982]]
[[war:1982]]
[[wuu:公元1982年]]
[[yi:1982]]
3.898

besutan