Béda antarané révisi "1976"

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1976
c (bot Menambah: bcl:1976)
c (bot Menambah: war:1976)
[[vo:1976]]
[[wa:1976]]
[[war:1976]]
[[wuu:公元1976年]]
[[yi:1976]]
3.898

besutan