Béda antarané révisi "1969"

13 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1969
c (bot Menambah: bcl:1969)
c (bot Menambah: war:1969)
[[vo:1969]]
[[wa:1969]]
[[war:1969]]
[[wuu:公元1969年]]
[[yi:1969]]
3.898

besutan