Béda antarané révisi "1968"

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1968
c (bot Menambah: bcl:1968)
c (bot Menambah: war:1968)
[[vo:1968]]
[[wa:1968]]
[[war:1968]]
[[wuu:公元1968年]]
[[yi:1968]]
3.898

besutan