Béda antarané révisi "1962"

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1962
c (bot Menambah: bcl:1962)
c (bot Menambah: war:1962)
[[vo:1962]]
[[wa:1962]]
[[war:1962]]
[[wuu:公元1962年]]
[[yi:1962]]
3.898

besutan