Béda antarané révisi "993"

18 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:993; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: gan:993年)
c (bot Menambah: war:993; kosmetik perubahan)
 
 
== Prastawa ==
*
== Kelairan ==
*
 
== Seda ==
*
 
[[vec:993]]
[[vo:993]]
[[war:993]]
[[zea:993]]
[[zh:993年]]
6.829

besutan