Béda antarané révisi "986"

18 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:986; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: gan:986年)
c (bot Menambah: war:986; kosmetik perubahan)
 
 
== Prastawa ==
*
== Kelairan ==
*
 
== Seda ==
*
 
[[vec:986]]
[[vo:986]]
[[war:986]]
[[zh:986年]]
[[zh-yue:986年]]
6.831

besutan