Béda antarané révisi "866"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:866
c (bot Menambah: gan:866年)
c (bot Menambah: war:866)
[[vec:866]]
[[vo:866]]
[[war:866]]
[[zh:866年]]
[[zh-yue:866年]]
14.915

besutan