Béda antarané révisi "1851"

13 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1851
c (bot Menambah: bcl:1851)
c (bot Menambah: war:1851)
[[vo:1851]]
[[wa:1851]]
[[war:1851]]
[[zh:1851年]]
[[zh-min-nan:1851 nî]]
3.898

besutan