1400: Béda antarané révisi

13 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1400
c (bot Menambah: arz:1400; kosmetik perubahan)
c (bot Menambah: war:1400)
[[vec:1400]]
[[vo:1400]]
[[war:1400]]
[[zh:1400年]]
[[zh-yue:1400年]]
10.768

besutan