Béda antarané révisi "1544"

13 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1544
c (bot Menambah: bcl:1544)
c (bot Menambah: war:1544)
[[vec:1544]]
[[vo:1544]]
[[war:1544]]
[[zh:1544年]]
[[zh-yue:1544年]]
3.898

besutan