Béda antarané révisi "1549"

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1549
c (bot Menambah: bcl:1549)
c (bot Menambah: war:1549)
[[vec:1549]]
[[vo:1549]]
[[war:1549]]
[[zh:1549年]]
[[zh-yue:1549年]]
3.898

besutan