Béda antarané révisi "1569"

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1569
c (bot Menambah: bcl:1569)
c (bot Menambah: war:1569)
[[vec:1569]]
[[vo:1569]]
[[war:1569]]
[[zh:1569年]]
[[zh-yue:1569年]]
3.898

besutan