Béda antarané révisi "1471"

13 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1471
c (bot Menambah: arz:1471; kosmetik perubahan)
c (bot Menambah: war:1471)
[[vls:1471]]
[[vo:1471]]
[[war:1471]]
[[zh:1471年]]
[[zh-yue:1471年]]
3.898

besutan