Béda antarané révisi "1491"

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: war:1491
c (bot Menambah: arz:1491)
c (bot Menambah: war:1491)
[[vls:1491]]
[[vo:1491]]
[[war:1491]]
[[zh:1491年]]
[[zh-yue:1491年]]
3.898

besutan